CUM SA SCAPI DE ANXIETATE?

POZA ARTICOL ANXIETATECare sunt manifestarile anxietatii? Ce planuri afecteaza? Este trecatoare sau e o trasatura a persoanei?

Acestea sunt niste intrebari standard de la care pleaca orice consilier de dezvoltare personala la prima sedinta individuala cu clientul.

Ce urmarim noi consilierii cu aceste intrebari? Incercam sa facem o statistica? Sa aflam raspunsurile la aceste intrebari dintr-o curiozitate proprie? NU! Toate aceste intrebari au ca unic scop sa aflam modul in care se manifesta anxietatea in cazul TAU! Si stii de ce? Pentru ca fiecare client este unic si modalitatea in care poate fi tratata anxietatea acestuia este tot ….UNICA! Nu exista un panaceu universal, o pastila “miracol” cu care sa iti putem trata anxietatea din prima sedinta! Exista tehnici universale care pot fi aplicate in tratamentul anxietatii dar daca vrei sa o vindeci…..va trebui sa beneficiezi de o schema individuala de tratament!

Esti anxios? Hai sa iti dau o veste buna: nu poti fi anxios daca nu ai imaginatie! Deci daca stai bine la acest capitol….de ce sa nu o folosim intr-un sens pozitiv? ¬†Asta vei invata in cadrul sedintelor de consiliere….cum sa poti sa iti schimbi gandurile negative cu ganduri pozitive, rescrierea scenariului negativ cu ajutorul hipnozei, cum sa te relaxezi si chiar cum sa te….autohipnotizezi! Si multe alte instrumente care ti se potrivesc doar TIE!

Pentru programari …stii ce ai de facut!!!!

Iti doresc o zi minunata si lipsita de ….anxietati!!!!